Brno => BibioneThis topic has 3 odpovědi, 1 účastník, and was last updated 7 years, 2 months by Radek Slavik.Viewing 3 reply threadsAutorPříspěvky 3.9.2017 (13:29) #4480 Radek SlavikDobrý den, za týden jedu do Bibione autem z Brna.Prosím Vás v Rakousku mě to bude stát 8,9e co jsem našel a mohli by jste mě prosím říci na kolik mě pak vyjde cesta po Itálii?Rovněž mě zajímá způsob platby. (Ale kartou asi nebude nikde problém).Za poskytnutí informací děkuji. 3.9.2017 (13:31) #4481 Radek SlavikPřípadně pokud poradíte (víte) kde je nejlepší natankovat naftu – jestli Itálie nebo Rakousko ? Děkuji 4.9.2017 (16:16) #4509 pavel.rehaKeymasterDobrý den,cesta po Itálii v úseku Tarvisio – Latisana je podle kalkulačky italské sítě za 11,40 €. Na mýtné bráně můžete platit kartou. Naftu bych doporučoval natankovat už v Rakousku – italské daňové zatížení paliv je druhé nejvyšší v Evropě.Šťastnou cestu,Pavel Řeha 5.9.2017 (6:13) #4510 Radek SlavikPavle moc dekuji za odpoved.AutorPříspěvkyViewing 3 reply threadsPokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.Log In Uživatelské jméno: Heslo: Keep me signed in Log In